Άρης Χαντζόπουλος
Έργο:
high heels-aris
Web:
Βιογραφικό

Γεννημένος το 1982 στα Ιωαννινα, O Aris"forvitinn"(Άρης Χαντζόπουλος) χρησιμοποιεί ενα ευρύ φάσμα καναλιών επικοινωνίας και έκφρασης για τη δημιουργία συναισθημάτων.
Ξεκινώντας απο τη ζωγραφική, ,τη φωτογραφία,μέχρι το video art, media art, performance και φυσικά τη μουσική, προσπαθεί να δώσει μια πολυδιάστατη εικόνα των σκέψεων και των ιδεών που τον βασανίζουν, τον θλίβουν, τον χαροποιούν και τον ανυψώνουν. Τόσο το πνεύμα όσο και το σώμα έχουν έναν εξίσου σημαντικό ρόλο στις δημιουργίες του. Δημιουργίες που στη διάρκεια της καλλιτεχνικής του σταδιοδρομίας έχει εκθέσει σε πολλούς χώρους υπο διαφορετικά πρίσματα αναζήτησης και πειραματισμού κάθε φορά.
Παράλληλα συνεχίζει να πειραματίζεται αδιάκοπα, δημιουργώντας εικόνες προσωπικές αλλά παράξενα οικείες σε όλους, τόσο πάνω στον καμβά του όσο και πάνω στα keyboards. Με τη ζωγραφική έχει στενούς και ιδιαίτερους δεσμούς καθώς εκτός των άλλων αποτελεί ένα όχημα γι αυτόν για να μοιραστεί με μας τον πλούσιο φανταστικό κόσμο του, που μπορεί να κατοικεί είτε μέσα σε αδιαπέραστες ομίχλες και σκοτεινά φυλλώματα, είτε κάτω από το πιο λαμπρό φως του ήλιου.  Οι προσωπικοί του δαίμονες έτσι εξορκίζονται και παρουσιάζονται ως αυτά τα εντυπωσιακά πλάσματα που βλέποντας τα μπροστά μας, κάτι μας θυμίζουν, κάτι απο τους δικούς μας ανήλιαγους κατοίκους της ψυχής μας.  Είναι αυτή η δύναμη της τέχνης, που ορμά ξέφρενη και ατίθαση μέσα από τους πίνακες του Ari, αβίαστα, όμορφα, σκοτεινά και φωτεινά, όπως ακριβώς γεννήθηκε τη στιγμή που κάποια ψιλόλιγνη μορφή πάτησε ανάλαφρα τα νοτισμένα φύλλα και χάθηκε γρήγορα μέσα στο δάσος.
 Η μουσική μέσα σε αυτή τη διαδικασία εικαστικής σύνθεσης είναι πάντοτε παρούσα και είναι τόσο μια πηγή έμπνευσης όσο και ένα μέσο δημιουργικής έκφρασης.
Όντας αυτοδίδακτος και παρακολουθώντας μόνο μαθήματα βιολοντσέλου για περίπου δυο χρόνια, ο Άρης δημιουργεί μουσική πειραματιζόμενος, χρησιμοποιώντας την ερμαφρόδιτη φωνή του άλλωτε ως ένα αρσενικό και άλλωτε ως ένα θηλυκό πλάσμα, σε ενα πολύγλωσσο επίπεδο.
Ύστερα ενσωματώνει τη φωνή του σε ενα φάσμα μουσικής σύνθεσης που δημιουργεί με τη χρήση προγραμμάτων, live οργάνων και samples, συγχωνεύοντας έτσι experimental,pop,electronica, μέχρι και κλασσικά στοιχεία στον ήχο του.
Σημαντικοί εικαστικοί χώροι και multimedia φεστιβάλ, όπως το bios,to kinky kong,η gallery "spilioti projects",το Athens VideoArt Festival, ή η ΕΠΑΣΚΤ έχουν κατά καιρούς φιλοξενήσει οπτικοακουστικες του live εμφανισειςοπως και ατομικες εκθέσεις του.  Επίσης  έργα του, video art σύνθεσης, έχουν εμφανιστεί στην τηλεόραση όσο και σε εδραιωμένα new media φεστιβάλ, όπως το SYNCH Festival,και σε χωρες του εξωτερικου,Σουηδια,Ισπανια.
Επιλέγοντας να παρουσιάσει τον εαυτό του μέσα από ποικίλα κανάλια έκφρασης μοιράζεται μαζί σας τους φόβους του, τη θλίψη του, τη χαρά του, τις φιλοδοξίες του, την ελπίδα του.
fashion addiction