Βάσια Χαρίση
Έργο:
Δέντρο
Βιογραφικό

  Γεννήθηκε στην Αθήνα και ζει στο Περιστέρι. Από πολύ μικρή ηλικία κατασκεύαζε διάφορα διακοσμητικά αλλά και κοσμήματα από ψυχρή πορσελάνη , και από ότι φάνηκε ήταν μόνο η αρχή.
  Αποφοίτησε από το Τεχνικό Λύκειο Γραφιστικής όπου γνώρισε το σχέδιο από κοντά και παρακολούθησε μαθήματα ελεύθερου και γραμμικού σχεδίου. Στη συνέχεια φοίτησε και τελείωσε την τριετή Σχολή Αργυροχρυσοχοίας και αυτό παραμένει και το κυρίως επάγγελμα της μέχρι σήμερα.
  Έχει κατασκευάσει κόσμημα για διάφορα καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας και πλέον δείγμα της δουλειάς της μπορεί κανείς να βρει στο διαδυκτιακό τόπο www.stoixeio.com.gr  και σε διάφορους κατά καιρούς εικαστικούς χώρους.
  Αυτό περιλαμβάνει Σχεδιασμό και Κατασκευή Χειροποίητου Ασημένιου Κοσμήματος, Διακοσμητική Μάσκα, Κατασκευές με Σύρμα, Κατασκευή Μαριονέτας.
  Το 2006 παρακολούθησε μαθήματα ζωγραφικής στο Δήμο Ιλίου και το 2007 παρακολούθησε μαθήματα κεραμικής πάλι στο Δήμο Ιλίου.
  Αφιερώνει χρόνο στο διάβασμα τεχνικών βιβλίων και ενημερώνεται συνεχώς από το διαδύκτιο για την τέχνη και τις μορφές της.

Μέλος της Ένωσης Καλλιτεχνών Αχαρνών (ΕΚΑ).
Μέλος του Ομίλου UNESCO  Ν. Πειραιώς και Νήσων .
fashion addiction