Λευκάδα - Value for money

του Βαγγέλη Δαβιτίδη

Κάθε tour στα επτάνησα που σέβεται τον εαυτό του όχι μόνο περιλαμβάνει τη Λευκάδα αλλά της δίνει –σε μέρες- και τη μερίδα του λέοντος. Επίσης αν πρέπει να κάνεις τη σκληρή και απάνθρωπη επιλογή να επιλέξεις ένα από τα επτά νησιά τότε σίγουρα εκείνο που συνδυάζει τα περισσότερα πράγματα είναι η Λευκάδα. Μαζί με την Εύβοια είναι τα μόνα δύο που συνδέονται οδικώς με την ηπειρωτική χώρα. 
Στο νησί που έγινε παγκοσμίως γνωστό από την εξαγορά του Σκορπιού από τον Ωνάση, ανήκουν μερικές μαγευτικές παραλίες που φιγουράρουν σε κάθε λίστα των ξένων ταξιδιωτικών οδηγών και μέσων ενημέρωσης όπως το Πόρτο Κατσίκι και οι Εγκρεμνοί. 
Τι να πρωτοδιαλέξει κανείς; Kitesurf, windsurf, ψαροταβέρνες σε ήσυχα παραλιακά χωριουδάκια, την άγρια ομορφιά της Δυτικής πλευράς ή την ήπια της Ανατολικής, τις βόλτες στα καντούνια της παλιάς πόλης, ποδηλατάδα στη λιμνοθάλασσα;  Και βέβαια μιλάμε για μια από τις πιο πρόσφορες περιοχές για ιστιοπλοΐα εξαιτίας των ήπιων συνθηκών που επικρατούν συνήθως όταν τα μελτέμια ξεσηκώνουν τα πάντα τον Αύγουστο στο Αιγαίο. 
Δηλαδή τι περισσότερο να ζητήσει κανείς; 

Εδώ μπορείς να διαβάσεις για τα άλλα τρία value for money νησιά που έγραψα

Κύθηρα http://ypovrixio.gr/new.php?id=68
Νίσυρος http://ypovrixio.gr/new.php?id=67 
Ανάφη http://ypovrixio.gr/new.php?id=69

Ποιο νησί ταιριάζει στη φάση σου; Ψήφισε & ΚΕΡΔΙΣΕ καθημερινά ακτοπλοϊκά εισιτήρια αξίας 100€ και το ΜΕΓΑΛΟ τελικό δώρο αξίας 500€! 
☼ Παίξε τώρα: http://bit.ly/tp24_summerfash ☼
fashion addiction